Europort 2017 | Maritiem Nederland
Europort 2017
Europort trekt iedere twee jaar tienduizenden bezoekers

Van 7 tot en met 10 november 2017 wordt in Ahoy Rotterdam Europort 2017 gehouden. Samen met de SMM in Hamburg en Marintec in Shanghai behoort Europort tot de wereldwijde top van beurzen voor de maritieme sector. Elfhonderd bedrijven hebben een stand op Europort en er worden rond de dertigduizend bezoekers verwacht. Er is een breed programma georganiseerd: congressen, seminars, masterclasses. Het centrale thema is dit jaar ‘Maximizing Vessel Performance’. 

’Grenzen opgezocht met ms Egbert Wagenborg’

woensdag 25 oktober 2017

Het nieuwe ms Egbert Wagenborg is nu een half jaar in de vaart. Het multipurpose schip van 14.300 dwt moet zoveel mogelijk project- en bulklading vervoeren tegen minimale kosten en een laag brandstofverbruik. Dit vereiste heel wat creativiteit en technisch vernuft van Wagenborg Shipping, Niestern Sander en Conoship International. “We hebben in dit project constant de grenzen opgezocht”, aldus de drie Groningse partners die trots zijn op de nominatie voor de Maritime KVNR Shipping Award 2017

'Juist als het minder gaat, moet je er staan’

vrijdag 22 september 2017

Samen met SMM in Hamburg en Marintec in Shanghai hoort Europort tot de wereldwijde top van beurzen voor de maritieme sector. Raymond Siliakus (Rotterdam Ahoy) blikt vooruit op editie 2017 van de beurs die op 7 november van start gaat.

Partners Maritiem Nederland