Cruise | Maritiem Nederland
Cruise
Dit jaar verwacht Amsterdam 187 aanlopen van zeecruiseschepen (foto: Amsterdam Cruise Port)

HAL verhoogt capaciteit op Nederlandse markt

vrijdag 6 oktober 2017

Holland America Lijn verhoogt haar capaciteit op de Nederlandse markt. In 2019 vertrekken 35 cruises vanuit Nederlandse havens, zes meer dan in 2018. HAL zet hiervoor onder meer haar nieuwste schip in, de Ms. Nieuw Statendam.

Cruiseschepen: bouw mee aan luxer, groter, comfortabeler

vrijdag 15 september 2017

Kort voor de eerste proefvaart op 26 augustus bezocht Maritiem Nederland de 'MSC Seaside' op de Fincantieri werf in Monfalcone, Noord Italië. Wij kregen een rondleiding op dit moderne schip, van een geheel nieuwe klasse. Maar waar zijn de Nederlandse toeleveranciers?

Nieuw schip voor Holland America Line

maandag 23 januari 2017

De Holland America Line krijgt een nieuw schip, het derde uit de Pinnacle-klasse, die nu bestaat uit de vorig jaar in de vaart gekomen ‘Koningsdam’ en de volgend jaar november op te leveren ‘Nieuw Statendam’.

‘Techniek en personeel maken dromen waar’

maandag 17 oktober 2016

In de maand september voer de ‘MSC Splendida’ vanuit Amsterdam drie keer een rondje over de Noordzee. Maritiem Nederland voer op uitnodiging van MSC Cruises mee, ervaarde een prachtige cruise en nam een kijkje achter de schermen van het grootste cruiseschip dat ooit Amsterdam aandeed. Alles aan boord - zowel de bemanning en de fraai ingerichte bars en restaurants, als de techniek in het schip - staat in het teken van het verwezenlijken van een droom.

Partners Maritiem Nederland