Nieuws | Maritiem Nederland

Nieuws

Milieuvriendelijk vriessysteem

woensdag 12 juli 2006

Sneller invriezen met natuurlijke koudemiddelen Grenco uit 's-Hertogenbosch ontwikkelde in relatief korte tijd een vriessysteem op basis van natuurlijke koudemiddelen. Een systeem met legio voordelen, vooral voor de visserijsector.

Lichtgewicht houdt oogje in het zeil

woensdag 12 juli 2006

Nieuwe bewakingscamera sluit perfect aan op regelgeving Explosieveilige camera's verkleinen het risico voor medewerkers op gevaarlijke plekken op de werkvloer. Orlaco Maritime/CCTV uit Barneveld introduceerde het kleinste exemplaar ter wereld.

Nauwkeurig snijwerk in kort tijdsbestek

woensdag 12 juli 2006

PCL 600 snijrobot bindt strijd aan met lagelonenlanden Uitgedaagd door West-Europese scheepswerven ontwikkelde HGG Profiling Equipment uit Middenmeer een uiterst snelle snijrobot. Door het grote succes moet het bedrijf inmiddels alle zeilen bijzetten om aan de vraag te kunnen voldoen.

Nederland baggerland

woensdag 12 juli 2006

De eeuwenlange strijd met het water heeft Nederland een koppositie in de baggersector opgeleverd. Van de vier grootste baggerbedrijven ter wereld zijn er twee Nederlands. De stijgende zeespiegel en de bevolkingsgroei maken de vooruitzichten alleen maar beter.

Ultramoderne baggerreus in de vaart

woensdag 12 juli 2006

Rotssnijkopzuiger 'd'Artagnan' is het nieuwe paradepaard van de baggerwereld. De meest recente kennis over baggertechnologie, scheepsbouw, maritieme en elektrische engineering, materiaaltechnologie, ICT en automatisering komen samen in deze reusachtige ‘bodemvreter’.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland