Wim van Sluis nieuwe voorzitter Nederland Maritiem Land | Maritiem Nederland
Nieuws

Wim van Sluis nieuwe voorzitter Nederland Maritiem LandRedactie | vrijdag 5 december 2014
Maritieme Cluster, Havens

Begin december is bekend geworden dat Wim van Sluis per 1 januari 2015 benoemd wordt als voorzitter van Stichting Nederland Maritiem Land. Van Sluis neemt de voorzittershamer over van Arie Kraaijeveld, die na drie jaar voorzitterschap aan het einde van zijn bestuurstermijn zit.

Het Algemeen Bestuur van de maritieme koepelorganisatie ziet in Wim van Sluis een waardige opvolger met ruime maritieme en bestuurlijke ervaring. De voormalig Wethouder Haven (Rotterdam) en voormalig voorzitter van Deltalinqs en de Rotterdam Port Promotion Council beschikt over een groot maritiem netwerk en benodigde kennis over de sector die de maritieme koepelorganisatie als ‘High Tech, Hands On’ bestempelt.

Van Sluis heeft een trackrecord van twaalf jaar in het maritieme veld. “Kijkend naar de successen van de sector, valt op dat Nederland op maritiem vlak internationaal vooroploopt en hoog aanzien geniet. Hier gaat mijn maritieme hart sneller van kloppen en het geeft mij energie om samen met de aangesloten brancheorganisaties en marktpartijen aan de slag te gaan”, aldus Van Sluis.

Kraaijeveld zal worden uitgezwaaid tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders in Perscentrum Nieuwspoort op 14 januari 2015.

Lees hier het interview met Wim van Sluis uit 2011.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland