5 redenen voor beter datamanagement in maakindustrie | Maritiem Nederland
Nieuws

5 redenen voor beter datamanagement in maakindustrie

Redactie | vrijdag 29 januari 2021
Toeleveranciers

Waar een gezonde bloedsomloop een teken van gezondheid en fitheid bij de mens is, is een efficiënte datastroom een graadmeter voor een bedrijf dat kan groeien en innoveren. Dat valt te lezen in een recente whitepaper over datamanagement in de maakindustrie van SOLIDWORKS®, onderdeel van het Franse Dassault Systèmes.

Aan het woord komen experts van bedrijven in de verpakkingsindustrie, een toeleverancier in de automotive, een bouwer van landbouwmachines, een bouwer van machines voor afvalrecycling en een producent van luchtbehandelingssystemen. Opvallend is dat hier niet de software van Dassault Systèmes centraal staat, maar de veranderende bedrijfsprocessen. De bedrijven laten zien hoe ze de creativiteit en inventiviteit van werknemers beter weten te benutten.

>>> Download hier de whitepaper datamanagement in de maakindustrie

Anno 2021 kun je in de maakindustrie niet meer om uitstekende datamanagement heen. Goed toegerust zijn om ontwerp- en productiedata uit uw bedrijf te monitoren, analyseren en verwerken tot efficiënte nieuwe werkwijzen en producten zijn cruciaal om te blijven groeien en innoveren. SOLIDWORKS zette vijf redenen voor de maakindustrie op een rij over de vraag waarom u uw data management zou moeten stroomlijnen.

Aan de hand van heldere cases geeft deze studie antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe verhoog ik de productiviteit?
  • Langs welke weg kan ik mijn personeel inzetten in het creatievere proces van innovatie?
  • Hoe kan data management de kwaliteit van mijn producten verbeteren?
  • Kan ik mijn organisatie met slimme software wendbaarder en flexibeler maken?
  • Hoe kan ik de samenwerking tussen verschillende productielocaties stroomlijnen?

Maak een nieuwe start

Met zicht op een succesvolle vaccinatiecampagne tegen Covid-19 staan veel bedrijven aan de vooravond van een nieuwe start. Economische groei lonkt en innovatieve digitale technologie heeft zijn meerwaarde bewezen in 2020. Wilt u weten of uw organisatie qua data management voldoende is toegerust om mee te gaan in de technische ontwikkelingen van de komende jaren? Download dan deze whitepaper.

>>> Download hier de whitepaper datamanagement in de maakindustrie

 

 

 

Partners Maritiem Nederland