SMM gaat volledig digitaal | Maritiem Nederland
Nieuws
In 2018 trokken 2.100 bedrijven en meer dan 50.000 bezoekers naar Hamburg.

SMM gaat volledig digitaalRedactie | woensdag 4 november 2020
Maritieme Cluster

Door de coronapandemie is het voor veel bedrijven over de wereld onmogelijk om deel te nemen aan een fysiek evenement. Dit heeft SMM doen besluiten om volledig digitaal te gaan. Het digitale platform wordt een ‘meeting place’ voor de hele maritieme industrie tot de volgende editie van de Hamburgse scheepvaartbeurs in september 2022. 

De kick-off van het platform vindt plaats tussen 2-5 februari 2021 en blijft voor 1,5 jaar online. Het geeft bedrijven exposure aan een breed wereldwijd publiek. Er worden conferenties georganiseerd en maritieme bedrijven kunnen er netwerken.

Netherlands Maritime Technology (NMT) dat sinds jaar en dag een landenpaviljoen organiseert op de Hamburgse beurs is aanwezig op het platform met een zogenoemde Master Package. Dit geeft NMT niet alleen de kans om de Nederlandse maakindustrie te promoten, maar ook om in beperkte mate de deelnemers aan het Holland Paviljoen. Het is nog niet geheel duidelijk wat de volledige mogelijkheden zijn, maar voor zover bekend kunnen de deelnemers van het Holland Paviljoen wel allemaal genoemd worden. Bovendien is er een mogelijkheid om persberichten van deelnemers te verspreiden via het platform. In dat geval geldt NMT echter als (eerste) contactpersoon.

Maritieme bedrijven die echt gevonden willen worden in de digitale wereld van SMM, kunnen zich oriënteren op de verschillende pakketten die de beursorganisatie aanbiedt.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland