Rotterdam brengt vraag en aanbod op website samen | Maritiem Nederland
Nieuws

Rotterdam brengt vraag en aanbod op website samenRedactie | maandag 1 juni 2015
Havens

De Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) heeft de Rotterdam Port Connector gelanceerd, een website die logistieke vragen koppelt aan dienstverleners in de Rotterdamse haven.

De Rotterdam Port Connector is speciaal ontwikkeld voor het havenbedrijfsleven en is bedoeld om potentiële internationale klanten online in contact te brengen met het Rotterdamse havenbedrijfsleven. De website Rotterdam Port Connector heeft meerdere functionaliteiten in zich.

Zo is het voor bedrijven met een logistieke vraag mogelijk om deze aanvraag online te plaatsen. De aanvraag kan betrekking hebben op het vervoeren, op- of overslaan of een specifieke dienst, en komt automatisch terecht bij ruim 500 dienstverleners die bij Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) zijn aangesloten. “Daarmee brengen we vraag en aanbod online bij elkaar. Over een dergelijk platform beschikte nog geen enkele haven”, legt RPPC-directeur Marjolein Warburg uit. De website is inmiddels drie weken in de lucht en heeft de eerste aanvragen verwerkt. Hierbij blijft de aanvrager anoniem en beslist zelf wanneer het bedrijf contact wil opnemen met de dienstverlener.

Naast het plaatsen van een aanvraag biedt Rotterdam Port Connector de bedrijven die worden uitgenodigd voor een RPPC-bijeenkomst, de kans om meteen in contact te komen met de Rotterdamse dienstverleners. “Een mooi instrument dat onze dienstverlening uitbreidt en waar het bedrijfsleven haar voordeel mee kan doen”, aldus Warburg.

Bekijk hier hoe het werkt:

RPC voor dienstverleners:

RPC voor klanten:

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland