RH Marine opent nieuwe vestiging in Barcelona | Maritiem Nederland
Nieuws
Het nieuwe kantoor is gevestigd op Shipyard MB92 in Barcelona.

RH Marine opent nieuwe vestiging in Barcelona

Voor het onderhouden, refitten en upgraden van (super)jachten opende RH Marine op 1 maart een nieuw kantoor in Barcelona.

De nieuwe, grotere locatie is geopend om te beantwoorden aan de groeiende vraag van upgrades en onderhoud van megajachten in het Middellandse Zee-gebied. RH Marine levert navigatie-, communicatie- en hele brugsystemen voor onder andere superjachten.

Het nieuwe servicecentrum ligt op de werf van Barcelona refit shipyard MB92. Met een landoppervlakte van 76.000 m² en een wateroppervlak van 40.000 m² een van de grootste reparatiewerven voor superjachten ter wereld. Er kunnen luxe jachten tot 220 meter terecht.

Het complex ligt in de nabijheid van belangrijke jachthavens als Port Vell in Barcelona, Vilanova Grand Marina in Vilanova en Port Tarraco in Tarragona. Daardoor kan RH Marine niet alleen grote refits op de reparatiewerf uitvoeren, maar ook snel op locatie klein onderhoud plegen.

Er werken tien service engineers van RH Marine in Barcelona, met uiteenlopende taken. Ze zijn betrokken bij alle mogelijke elektrische systemen aan boord, van entertainmentsystemen tot grote schakelkasten en van brandalarmen tot de aansturing van de voortstuwing.

Partners Maritiem Nederland