RanaWorks haalt eerste opdracht binnen | Maritiem Nederland
Nieuws
Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met behulp van rope access techniek (foto: RanaWorks)

RanaWorks haalt eerste opdracht binnen

redactie | woensdag 1 augustus 2018
Offshore, Toeleveranciers

RanaWorks, de joint venture van Rana Diving uit Italië en Workships Contractors uit Rotterdam, heeft een eerste opdracht binnengehaald voor de bovenwater ondersteuning bij de installatie van een offshore windpark aan de Duitse kust.

RanaWorks is een offshore-bedrijf dat zich richt op de inspectie, reparatie en onderhoud aan offshore windparken in de Noordzee. In deze opdracht gaat het om een combinatie van reparaties, installatie van een veiligheidsuitrusting en renovatie van het schilderwerk aan het Duitse windpark. Het werk zal op hoogte worden uitgevoerd met behulp van rope accesss technieken.

Het bedrijf heeft de ambitie om grotere onderhoudsschepen permanent in de Noordzee te stationeren om snel, flexibel en efficiënt onder- en bovenwater diensten te leveren op windmolenparken en boorplatforms.

RanaWorks is actief in alle stadia van de levensduur van offshore-activa. Van voorbereidende onderzoeken en installatieondersteuning tot inspectie, reparatie en onderhoud, verlenging van de levensduur tot ontmanteling van platforms en fundaties.

Partners Maritiem Nederland