Offshore Energy gaat door, deels in digitale vorm | Maritiem Nederland
Nieuws
Zo druk als in 2019 zal het dit jaar niet worden op het Navingo Career Event.

Offshore Energy gaat door, deels in digitale vormRedactie | woensdag 16 september 2020
Offshore, Arbeidsmarkt

Nadat de afgelasting van de beurs Maritime Industry die van 13 t/m 15 oktober zou plaatsvinden, maakt Navingo bekend dat Offshore Energy en het Career Event (NCE) op 27 en 28 oktober doorgaan in aangepaste vorm. De aangepaste opzet is 'coronaproof' volgens de organisator en bestaat uit een combinatie van een virtuele omgeving én activiteiten in RAI Amsterdam.

“We hebben gekozen voor een aangepaste opzet: deels digitaal, deels op locatie”, zegt Coert van Zijll Langhout, Managing Director Navingo. “Lange tijd was het mogelijk om met behulp van een breed scala aan maatregelen en overleg de originele formats te behouden. De realiteit dwingt ons nu om definitief het roer om te gooien qua organisatie.”

Round-tables, showcases en één-op-één gesprekken blijven mogelijk. “We beschikken over de juiste tools om onze exposanten en hun aanbod effectief onder de aandacht te brengen bij hun doelgroepen", aldus Van Zijll Langhout. 

De beurs wordt opgenomen en live uitgezonden vanuit RAI Amsterdam. Het event kan ook deels op locatie worden bijgewoond. Netwerken en zichtbaarheid komen aan bod via matchmaking, digital round-tables en showcases, waarbij voldoende ruimte is voor interactie. Het inhoudelijke programma richt zich zoals gebruikelijk op talkshows met thought leaders en industry insights.

NCE wordt door een serie thematische online events vormgegeven. Per event worden studenten, (young) professionals en werkzoekenden uitgenodigd en in contact gebracht met de voor hen relevante niche-doelgroepen

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland