North Sea Port beter bereikbaar bij Vlissingen-Oost | Maritiem Nederland
Nieuws

North Sea Port beter bereikbaar bij Vlissingen-Oost| woensdag 2 oktober 2019

Sinds 30 september is het nieuwe kruispunt Drie Klauwen in gebruik waar de N62 op de N254 op elkaar aansluiten. Het kruispunt zorgt voor een betere ontsluiting van North Sea Port in Vlissingen-Oost.

Ter hoogte Nieuwdorp en ‘s-Heerenhoek komen de Sloeweg (N62), de Bernhardweg en de Westerscheldetunnelweg bij elkaar. Hier ligt ook het havenknooppunt Vlissingen-Oost. Om de verkeersveiligheid en de doorstroming op het knooppunt te verbeteren, zijn drie nieuwe viaducten gebouwd. Vandaar de naam: Drie Klauwen.

De wegverbinding zal de ontsluiting met het havengebied aanzienlijk verbeteren. North Sea Port zal beter bereikbaar zijn, het wegvervoer zal vlotter verlopen en het zorgt voor een verdere optimalisatie in de verbinding met het achterland.

Laatste asfaltlaag

Vanwege de vele regen in de dagen voor de oplevering van het kruispunt, is één rijrichting nog niet voorzien van de definitieve asfaltdeklaag. Het gaat om de rijrichting vanaf de Westerscheldetunnel richting Goes. De weg zal op een latere datum van de laatste asfaltlaag voorzien worden en tot die tijd is er één rijstrook beschikbaar en geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland