Nominaties Maritime Innovation Award | Maritiem Nederland
Nieuws

Nominaties Maritime Innovation AwardWendy Kwanten | woensdag 12 juli 2006

Voor de Maritime Innovation Award van dit jaar zijn acht genomineerden geselecteerd uit de twintig aanmeldingen. De jury hanteert een breed scala aan innovaties. De inzending kan uit verschillende categorieën komen, te weten: product-, bedrijfs-, proces- en marketinginnovaties. Ook dit jaar zal het er weer om spannen. De inzendingen kenmerken zich door een hoge kwaliteit.

De jury bestaat uit negen experts uit de maritieme sector. Zij onderzoeken en beoordelen wie de uiteindelijke winnaar wordt. De uitreikingsceremonie zal plaatsvinden op de openingsdag van Europort Maritime (1-5 november 2005). Naast toeleveranciers zullen op die dag kopstukken uit de maritieme industrie en de politiek aanwezig zijn.

De prestigieuze prijs staat garant voor veel (inter)nationale publiciteit en erkenning door de branche. Het mag gezegd dat hij een belangrijke bijdrage levert aan stimulering van innovatie binnen de maritieme sector. Vorig jaar ging de award naar de digitaal geïntegreerde brug voor de reguliere scheepvaart van Imtech Marine and Offshore.

www.hme.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland