Loopbaanenquete Beta - Techniek van start. Doe mee! | Maritiem Nederland
Nieuws

Loopbaanenquete Beta - Techniek van start. Doe mee!| maandag 20 november 2006

De tijdschriften Technisch Weekblad en Maritiem Nederland houden samen met KIVI NIRIA en platform Beta Techniek een groot arbeidsmarktonderzoek onder ingenieurs en andere beta's.

De tijdschriften Technisch Weekblad en Maritiem Nederland volgen de wereld van de techniek op de voet. Ook aan de arbeidsmarkt voor technici en ingenieurs besteden wij veel aandacht. We berichten hier met grote regelmaat over, als dienstverlening aan onze lezers. Graag willen wij u meer inzicht verschaffen in de loopbaanontwikkeling van bètatechnici (werkgevers, salarissen en carrièreperspectieven) wat een positieve bijdrage kan leveren aan het beeld van uw positie en die van uw vakgenoten in de markt. Daarom hebben Technisch Weekblad en Maritiem Nederland in samenwerking met het platform Bèta Techniek en ingenieursvereniging KIVI NIRIA een loopbaanonderzoek ontwikkeld.

Graag willen we u hierbij van harte uitnodigen om deel te nemen in het loopbaanonderzoek bèta techniek 2006. De uitkomsten van het onderzoek maken inzichtelijk hoe de arbeidsmarkt er voor technici uitziet en hoe die zich verhoudt tot andere sectoren. De resultaten van het onderzoek worden volgend jaar maart/april in Technisch Weekblad, Maritiem Nederland en op www.betabanen.nl gepubliceerd.


Voor de resultaten van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk techniekprofessionals - met werkervaring aan het onderzoek meedoen. Hoe groter het aantal deelnemers, hoe representatiever de uitkomsten, hoe meer u er zelf aan heeft.

Met het invullen van de enquête (circa  25  minuten) maakt u bovendien kans op een van de 20 boekenbonnen van € 50,- die wij verloten.

Klik op de onderstaande link om de enquête te starten.


loopbaanenquete beta techniek


 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland