Lancering NMT superjacht platform op 16 januari | Maritiem Nederland
Nieuws
Port of Amsterdam presenteert zich sinds kort als dé superyacht hub van Noordwest Europa.

Lancering NMT superjacht platform op 16 januariRedactie | vrijdag 22 november 2019
Jachtbouw & Watersport

De afgelopen twee maanden hebben 46 bedrijven zich aangemeld voor het tijdelijke Holland Superjacht Platform van NMT. Op 16 januari vindt in het Maritiem Museum de aftrap plaats. Dan worden ook de naam en het jaarprogramma 2020 voor branding en exportbevordering van de Nederlandse jachtsector gepresenteerd.

Maritieme bedrijven konden zich sinds 1 oktober aanmelden voor een gratis introductielidmaatschap dat loopt tot en met 31 januari 2020. Onder de inmiddels 46 leden zijn vele prominente Nederlandse jachtbouwers en toeleveranciers. Brancheorganisatie NMT voert met alle bedrijven gesprekken om hun behoeften in kaart te brengen. “De input van leden is altijd leidend geweest voor onze activiteiten. Zeker bij een nieuw initiatief als dit is het belangrijk om te horen wat hun wensen zijn”, zegt NMT-directeur Roel de Graaf.

Op 16 januari vindt in het Maritiem Museum in Rotterdam de oprichtingsvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt de officiële naam van het platform en het jaarprogramma 2020 gepresenteerd. Op verzoek van de leden maken de Monaco Yacht Show, de METSTRADE en een perstour voor internationale vakpers in elk geval deel uit van het jaarprogramma. Bedrijven hebben daarna tot eind januari de tijd om te beslissen of ze hun introductielidmaatschap willen omzetten in een definitief lidmaatschap.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland