Nieuws
De Easydredge is leverbaar in vier verschillende typen met hoppercapaciteit van 500 tot 4.000 m3 (foto: IHC)

IHC verkoopt voor 100 miljoen euro aan dredgersredactie | donderdag 26 september 2019
Scheepsbouw, Baggeren

Voor verschillende klanten in Afrika en Azië gaat Royal IHC Beagle cutter suction dredgers (csd's) en een Easydredge trailing suction hopper dredger (tshd) leveren. De levering van de gestandaardiseerde baggerschepen is goed voor een totale omzet van 100 miljoen euro

De tshd's van het in 2015 ontwikkelde Easydredge-concept zijn beschikbaar in vier types met een hoppercapaciteit die uiteenloopt van 500 tot 4.000 m3. Volgens IGC zijn deze baggerschepen zeer geschikt voor onderhoud en landwinningsprojecten.

Van de Beaver zijn sinds 1963 meer dan 900 exemplaren geleverd, die wereldwijd worden ingezet voor onderhoud en ontwikkeling van havens, meren en binnenlandse vaarwegen. De Beaver is flexibel inzetbaar bij waterdieptes van twee tot achttien meter.

Focus op co-creatie

"We zijn trots op het vertrouwen dat onze vele klanten hebben in de meerwaarde en innovatie oplossingen die IHC levert", zegt Executive Commercial Director Dredging Arne de Kock van IHC. Door sterk te focussen op samenwerking en co-creatie met onze klanten, proberen we oplossingen te ontwikkelen voor de lange termijn-tevredenheid van alle stakeholders in de uitdagende markten waarin we actief zijn."

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland