Hiswa symposium jachtbouw en -design gaat virtueel | Maritiem Nederland
Nieuws
In 2018 zaten er nog bezoekers bij de 25ste editie van het Hiswa symposium.

Hiswa symposium jachtbouw en -design gaat virtueelRedactie | vrijdag 23 oktober 2020
Jachtbouw & Watersport

De 26ste editie van het Hiswa symposium over jacht design en jachtbouw wordt online georganiseerd op 16 en 17 november 2020. De registratie voor het symposium is inmiddels geopend.

Het symposium biedt een interessant online programma van twee middagen met verschillende deelbijeenkomsten, waarin wetenschappelijke kennis en het uitwisselen van ideeën over maritieme recreatie wordt gecombineerd met toegepaste wetenschap. “De beslissing om dit symposium volledig online te houden en te organiseren is versneld door de aankondiging van RAI Amsterdam om de METSTRADE Show, die oorspronkelijk gepland stond voor 17-19 november 2020 in Amsterdam, te annuleren. Jarenlang vond het Symposium over jacht design ontwerp en jachtbouw tweejaarlijks plaats in combinatie met METSTRADE", zegt Michaël Steenhoff, manager jachtbouw bij Hiswa-Recron.

Geïnteresseerde maritieme professionals van over de hele wereld kunnen het Symposium online bijwonen om op de hoogte te blijven en mee te discussiëren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van jachtontwerp en -bouw. Het gemengde programma van wetenschappelijke presentaties en praktisch toegepaste onderwerpen zal een breed publiek van jachtarchitecten, bouwbegeleiders van botenbouwers en jachtmakelaars aanspreken, verwacht Steenhoff. Studenten maritieme technologie worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan het Symposium rond het thema ‘Dare to Share’.

De deelnemersbijdrage voor dit symposium bedraagt € 20,00 per deelnemerskaart. Het Hiswa Symposium over Jachtontwerp en Jachtbouw wordt georganiseerd door Hiswa-Recron, TU Delft, MARIN en RAI Amsterdam, organisator van de METSTRADE beurs. Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door Feadship, Oceanco, Royal Huisman en MARIN.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland