Heila breidt haar service uit in Australië | Maritiem Nederland
Nieuws
Gecertificeerde Heila kranen voor de MV Sycamore, een Multi-role Aviation Training Vessel, gebouwd door Damen Shipyards (foto: IAKD)

Heila breidt haar service uit in Australiëredactie | maandag 12 februari 2018
Toeleveranciers

Heila Cranes uit Waalwijk  is een service-partnerovereenkomst aangegaan met IKAD Engineering Australië om de service voor klanten in die regio uit te breiden. 

Henk Gennissen, General Commercial Manager Heila Waalwijk: “Als leverancier van marine en offshore kranen streven wij naar het bieden van een optimale service aan onze klanten. In landen waar wij Heila kranen leveren, zoeken wij altijd naar goede partners om mee samen te werken. In Australië versterken wij met IKAD Engineering ons netwerk van servicepartners. IKAD is verantwoordelijk voor het uitvoeren van revisies en reparaties en het leveren van spare parts en service aan Heila marine en offshore kranen.”

IKAD Engineering heeft uitgebreide ervaring en kennis en richt zich op een breed scala van industriële sectoren, waaronder defensie, de commerciële maritieme sector, de mijnbouw, de olie- en gassector en op het gebied van watertechnologie. Het is een gerenommeerd bedrijf met servicelocaties in heel Australië en met meer dan honderd werknemers in dienst.

IKAD Managing Director Ivan Donjerkovich is enthousiast over de samenwerking met Heila. "IKAD is al vele jaren actief in de maritieme sector en voor de Australische Marine. Bovendien profileren wij ons steeds meer in de olie- en gasindustrie met het ontwerpen en produceren van nieuwe producten en ons bedrijf IKAD Subsea. Heila Cranes past ook goed in deze branche."

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland