Havenbedrijf verlengt samenwerking met Feyenoord | Maritiem Nederland
Nieuws
Jan van Merwijk, directeur Stadion Feijenoord, en Allard Castelein tekenden de overeenkomst in Business Unit 8 in De Kuip.

Havenbedrijf verlengt samenwerking met Feyenoord

Redactie | dinsdag 16 juni 2020
Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam en Feyenoord hebben hun bestaande samenwerking met nog eens vijf seizoenen verlengd. CEO Allard Castelein en Jan van Merwijk, directeur Stadion Feijenoord, bezegelden de nieuwe samenwerking in Business Unit 8 in De Kuip.

"Het Havenbedrijf Rotterdam is al jaren verbonden aan Feyenoord, icoon van onze stad, en heeft er al even lang een Business Unit waar onze relaties en stakeholders graag gebruik van maken. Ook waren we partner voor de verbouwing van de oude Kuip in 1994. De band tussen het Havenbedrijf en Feyenoord staat dus al lang", zegt Castelein in een interview met Feyenoord Business Club.

"We koesteren de goede band die er is tussen stad en haven en kijken hoe we. een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan zaken die het vestigingsklimaat ten goede komen. Daar is de verlenging van de Business Unit voor vijf jaar, juist in deze bijzondere tijden, een voorbeeld van. In de loop der jaren is ook gebleken dat  onze relaties een uitnodiging voor een wedstrijd van Feyenoord zeer waarderen."

Partners Maritiem Nederland