Samenwerking met Finco Fuel geeft GoodFuels vleugels | Maritiem Nederland
Nieuws
GoodFuels heeft de markt van duurzame brandstoffen geopend voor een nieuwe klantenkring.

Samenwerking met Finco Fuel geeft GoodFuels vleugelsRedactie | maandag 6 januari 2020
Zeevaart, Toeleveranciers, Binnenvaart

FinCo Fuel verwerft een meerderheidsbelang in GoodNRG, moedermaatschappij van duurzame brandstofleverancier GoodFuels. FinCo Fuel Group is actief in de downstream brandstoffenmarkt in Noord-West Europa en biedt haar klanten een breed portfolio van minerale en biobrandstoffen.

Dankzij de bundeling van hun slagkracht verwachten FincoFuel en GoodFuels "met meer impact bij te dragen aan de verdere reductie van CO2 en het versnellen van de energietransitie". 

“FinCo Fuel Group toont hiermee ambitie om de overgang naar duurzame mobiliteit verder aan te jagen", zegt Pieter Peeters, ceo van FinCo Fuel Nederland. "GoodFuels heeft op een verfrissende manier de markt van duurzame brandstoffen voor onder meer scheepvaart en transport geopend voor een nieuwe klantenkring. Met onze slagkracht kunnen we het merk verder ondersteunen in haar ontwikkeling."

Kapitaalkrachtige partner

GoodFuels-ceo Dirk Kronemeijer is enorm trots op de marktpositie die zijn bedrijf in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. "Om onze positie te behouden in deze groeimarkt waren we al een tijdje op zoek naar een kapitaalkrachtige aandeelhouder uit de industrie, maar dan wel een partner met respect voor ons impact gedreven DNA. Die hebben we in FinCo Fuel gevonden."

"We beseffen dat het echte werk nog gedaan moet worden. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze missie om de energietransitie in zwaar transport te accelereren nog beter waar maken."

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland