Extra accommodatie voor offshore werk | Maritiem Nederland
Nieuws
Extra accommodatie voor offshore werk

Extra accommodatie voor offshore werkErik van Huizen | donderdag 7 maart 2013
Offshore, Scheepsbouw

Holland Accommodation Rentals, onderdeel van Holland Shipyards, is onlangs begonnen met de bouw van de eerste modules waarmee extra accommodaties voor offshore werkzaamheden kunnen worden gemaakt.

Een complete accommodatie voor tachtig personen staat binnen vijf dagen. De modules zijn 15 meter lang, 10,5 meter breed en 3 meter hoog. De stahoogte in de accommodatie is dan 2,30 meter. Met de combinatie van een aantal modules kunnen volgens Holland Accommodation Rentals verschillende markten worden bediend. Doelgroepen voor het bedrijf zijn ondersteunings- en bevoorradingsvaartuigen in de offshore, de marine en boorplatformen.
Een standaarduitrusting van modules is geschikt voor het huisvesten van tachtig personen. Daarvoor levert het bedrijf vijf verschillende modules. Zo is er een accommodatiemodule voor twintig personen. De kooien daarin zijn voorzien van een badkamer en suite. De restaurantmodule is uitgerust met een koelkast, een vriezer en een kombuis, de module met faciliteiten heeft een wasserette, kantoren, fitnessapparatuur en een ziekenboeg. De technische module bestaat uit de generatoren, de watermakers, de boilers en systemen voor het afvalwater. Ook omvat deze module de controlesystemen en de tanks voor zeewater, drinkwater, afvalwater en brandstof. Voor kleinere accommodaties is er nog een combinatiemodule leverbaar van faciliteiten en techniek.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland