Directiewisseling bij Vereniging van Waterbouwers | Maritiem Nederland
Nieuws
Andrea Vollebregt neemt het stokje over van Edwin Lokkerbol die vijf jaar directeur was.

Directiewisseling bij Vereniging van WaterbouwersRedactie | woensdag 15 januari 2020
Baggeren

Met ingang van 1 januari heeft de Vereniging van Waterbouwers een nieuwe directeur: Andrea Vollebregt. Zij volgt Edwin Lokkerbol op die ruim vijf jaar directeur van de vereniging is geweest.

Vollebregt (39) werkt sinds mei 2019 als Senior Adviseur Markt voor de vereniging. Daarvoor was zij onder meer tien jaar werkzaam voor het Havenbedrijf Rotterdam als Manager External Affairs Duitsland. “Ik kijk er naar uit me nog breder in te zetten voor deze sector die een belangrijke toegevoegde waarde heeft voor de BV Nederland, maar die ook aan de vooravond staat van grote veranderingen”, zegt Vollebregt.

De waterbouwers hebben de kennis en kunde in huis om een belangrijke bijdrage te leveren aan de gestelde doelen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en klimaatadaptatie. In dit verband wil de vereniging de samenwerking met opdrachtgevers verder vormgeven. Ook het nationale en Europese politieke speelveld, met thema's zoals stikstof, PFAS en de Europese Green Deal, vragen om een stevige belangenbehartiging. "Het bestuur heeft er vertrouwen in dat Andrea Vollebregt de juiste persoon is om dit succesvol gestalte te gaan geven", schrijft voorzitter Hendrik Postma.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland