Dies Mackintosh draagt stokje over bij Bayards | Maritiem Nederland
Nieuws
Algemeen directeur Dies Mackintosh maakt plaats voor een vijfkoppige One Tier Board (foto: Bayards)

Dies Mackintosh draagt stokje over bij Bayards

redactie | donderdag 27 september 2018
Toeleveranciers, Offshore Wind

Bayards Aluminium Constructies, specialist in het ontwerpen, engineeren, construeren en installeren van complexe aluminium constructies zoals helideks voor offshore platforms, heeft sinds deze maand een nieuwe directie.

Dies Mackintosh stond twintig jaar aan het roer van het zelfstandig en wereldwijd opererende maakbedrijf en gaf onlangs het stokje door aan een vijfkoppige One Tier Board. De uitvoerende directie bestaat uit technisch directeur Albert Hogewoning (CEO), operationeel directeur Roland Vos (COO) en commercieel directeur Amanda Mackintosh (CCO). Zij worden bijgestaan door de niet-uitvoerende directie Maarten Jongejan en Dies Mackintosh.

“Bayards heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt. In deze periode hebben we een breder managementteam kunnen neerzetten, op basis van de aanwezige kennis en ervaring. Er liggen ontzettend veel kansen voor toepassingen in aluminium en de organisatie staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Het is aan het nieuwe team om deze kansen te pakken en de plannen die er zijn, te realiseren", zegt Mackintosh. 

Nieuw-Lekkerland

Bayards telt 250 medewerkers, heeft vier vestigingen in Nederland (het hoofdkantoor zit in Nieuw-Lekkerland) en is wereldwijd actief vanuit 14 locaties. Naast Bayards Aluminium Constructies behoren ook Bayards UP en Bayards Build tot het Bayards Team. Het bedrijf levert innovatieve, duurzame oplossingen in diverse sectoren waaronder luxejachtbouw, high-tech, windenergie, bouw en infra, healthcare en defensie.

Partners Maritiem Nederland