Deel uw waardevolle initiatief tijdens de coronacrisis | Maritiem Nederland
Nieuws

Deel uw waardevolle initiatief tijdens de coronacrisis

Jan Spoelstra | dinsdag 7 april 2020
Maritieme Cluster

In deze moeilijke periode waarin we allemaal de gevolgen van de coronacrisis ondervinden, moet de gehele maatschappij zijn steentje bijdragen om covid-19  terug te dringen en de mensen in de zorg te ondersteunen. Speelt u daar een rol in met een technisch-maritieme oplossing? Laat het de redactie van Maritiem Nederland weten.

Hebben uw medewerkers recent activiteiten omgegooid om medische apparatuur te leveren? Speelt u nu een cruciale rol in de logistieke of voedingsmiddelenindustrie?  Of met welke technische oplossingen houdt u vitale processen in stand?

De redactie van Maritiem Nederland wil graag aan de lezers / bezoekers laten zien hoe u omgaat met de coronacrisis.

  • Hoe draagt uw bedrijf een steentje bij aan het verzachten van deze ongekende crisis?
  • Hoe verloopt uw productieproces momenteel?
  • Wat voor innovatieve oplossingen heeft u gevonden om uw dienstverlening op peil te houden?
  • Hoe verloopt de werving van nieuw personeel momenteel?
  • Hoe zorg je voor goed werkgeverschap in deze moeilijke tijden?

Bovendien gaan beurzen niet door en contactmomenten met uw klant zijn  voorlopig niet vanzelfsprekend. Maar de communicatie met uw doelgroep moet juist nu doorgang vinden, op het moment dat u geen feitelijke handdruk meer kunt geven aan uw waardevolle werknemer of klant.

De redactie van Maritiem Nederland bericht daarom graag over uw waardevolle initiatieven als technisch-maritieme werkgever/dienstverlener om de coronacrisis te verzachten. Stuur de boodschap of het nieuwsbericht dat u met uw doelgroep wilt delen  naar hoofdredacteur Jan Spoelstra, en wij zorgen voor een passende plek in onze uitgaven online, in print of via de sociale media.

Meer weten of uw initiatief insturen? Neem contact op met Jan Spoelstra, hoofdredacteur van Maritiem Nederland en zusterblad TW via jan.spoelstra@niantec.eu.

Partners Maritiem Nederland