De mooiste superjachten komen uit Nederland | Maritiem Nederland
Nieuws
Het in 2008 door Royal Huisman Shipyards opgeleverde zeiljacht 'Ethereal' (58x11,4). Foto: Royal Huisman Shipyards, Franco Pace

De mooiste superjachten komen uit NederlandNederland is groot in de bouw van superjachten en dat wordt van 7 tot en met 12 oktober duidelijk in een nieuwe TV serie op Discovery Channel.

Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 oktober 2013 zendt Discovery Channel in de Benelux de nieuwe serie SuperYachts uit. SuperYachts neemt de kijker mee in de wereld van de bouw van de grootste en meest indrukwekkende jachten aller tijden. In de zesdelige serie zetten verschillende Nederlandse superjachtbouwers, ontwerpers, ingenieurs en architecten voor het eerst op deze manier hun deuren open.

In de serie is te zien dat innovatieve en hedendaagse bouwkunde en traditioneel vakmanschap hand-in-hand gaan. Bedrijven als Vitters Shipyard, Vripack, Hakvoort Shipyard, ICON Yachts en Balk Shipyard onthullen volgens HISWA Vereniging de geheimen achter hun successen en geven een impressie van hun nieuwste blauwdrukken. De Nederlandse jachtbouwindustrie heeft internationaal een uitstekende reputatie. 

SuperYachts is een initiatief van HISWA Holland Yachting Group en is geproduceerd door SNP Media (onderdeel Endemol Nederland Media Groep). De serie wordt uitgezonden van maandag 7 oktober tot en met zaterdag 12 oktober, dagelijks om 19.00 uur bij Discovery Channel Benelux.

Lees hier meer over de bouw van megajachten in Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland