Damen Schelde Naval Shipbuilding sponsor SAIL 2020 | Maritiem Nederland
Nieuws
Hein van Ameijden (DSNS), Michiel de Brauw (Port of Amsterdam) en Jan Peter van Wijk (SAIL 2020) tijdens de ondertekening van het sponsorcontract in het Scheepvaartmuseum (foto: Damen)

Damen Schelde Naval Shipbuilding sponsor SAIL 2020redactie | dinsdag 9 oktober 2018
Havenbedrijf Amsterdam

Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) wordt 'fan sponsor' van SAIL Amsterdam 2020. De vijfjaarlijkse parade van tall ships en honderden kleinere schepen is het grootste nautische evenement ter wereld.

Onder toeziend oog van Michel de Brauw (CFO van Port of Amsterdam) en Jan Peter van Wijk (financieel directeur van SAIL 2020) tekende algemeen directeur Hein van Ameijden van DSNS de sponsorovereenkomst. Plaats van handeling was het Scheepvaartmuseum. 

Mogelijk zijn ook enkele door Damen gebouwde zeilschepen te bewonderen tijdens SAIL 2020. Te denken valt aan de dwarsgetuigde driemaster Cisne Branco (gebouwd voor de Braziliaanse marine) en het opleidingsschip Shabab Oman II.

Ook de Koninklijke Marine zal waarschijnlijk present zijn op het IJ in 2020. DSNS tekende voor het ontwerp en de bouw van een aantal grote marineschepen.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland