Captain of Sales brengt 154.000 euro op voor KNRM | Maritiem Nederland
Nieuws
Het team van Ricoh Document Center Haaglanden mag zich een jaar lang KNRM captain of sales noemen.

Captain of Sales brengt 154.000 euro op voor KNRMRedactie | maandag 30 november 2020
Maritieme Cluster

Jaarlijks organiseert de KNRM een competitiedag waarop teams van salesmanagers en marketeers uitgedaagd worden zoveel mogelijk donaties op te halen voor de KNRM.  Dit jaar vond de competitiedag online plaats. De verschillende teams haalden in totaal 154.426 euro aan sponsorgeld op.

Het ingezamelde donatiebedrag kon dit jaar per team worden vergroot door veilingstukken aan te bieden en door spelopdrachten te winnen. Aan de spellen was een, vooraf toegezegd, sponsorbedrag van 55.000 euro verbonden. De teams moesten daarvan elk een zo groot mogelijk deel zien te winnen voor de KNRM. Wie met deze vorm van crowdfunding het hoogste bedrag binnenhaalt mag zich ‘Captain of Sales’ noemen. Dit jaar ging het team van Ricoh Document Center Haaglanden met de eer strijken.

Door de coronamaatregelen konden de 57 teams niet samenkomen in Grand Hotel Huis ter Duin. Het organiserende KNRM-Team had daarom een online variant voor de teams in petto. Via een online streamverbinding vanuit strandpaviljoen Breakers Beach House van Huis ter Duin werd een actief en enthousiast programma aangeboden. De teams speelden mee vanuit huis of bedrijf.

Het evenement kon doorgaan dankzij de medewerking van Grand Hotel Huis ter Duin, Goesting Training Events & Vitaliteit, Buro Bulter en vele medewerkers en vrijwilligers. De KNRM is trots op de enthousiaste teams die ook hebben bijgedragen aan naamsbekendheid van de Redding Maatschappij. De KNRM wordt uitsluitend door vrijwillige bijdragen in stand gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland