Bolier krijgt opdracht onderhoud aan valpijpschip Bravenes | Maritiem Nederland
Nieuws
Werknemers van Bolier en Van Oord bij de ondertekening van het servicecontract voor de Bravenes (foto: Bolier)

Bolier krijgt opdracht onderhoud aan valpijpschip Bravenesredactie | vrijdag 30 maart 2018
Offshore, Toeleveranciers, Baggeren

Van Oord en Bolier hebben een eerste 'Power by the Hour' servicecontract getekend voor alle MaK medium-speed-diesel motoren aan boord van het nieuwe valpijpschip Bravenes van de maritieme dienstverlener. 

De nieuwe maatwerkovereenkomst maakt het voor beide bedrijven mogelijk om te focussen op hun kernwerkzaamheden. Door het on-site onderhoud effectiever te plannen, wordt de ongeplande downtime minimaliseert. Daarnaast zal Van Oord profiteren van MaK’s laatste technologische ontwikkelingen waaronder updates voor prestatieverbeteringen.

Jaap de Jong, Staff Director Ship Management Department bij Van Oord: “Door het afsluiten van het service contract kunnen we de inzetbaarheid van onze assets beter voorspellen. Tegelijkertijd kunnen we hierdoor focussen op datgene waar we goed in zijn. Door het streven naar optimale motorprestaties en de minimalisatie van het brandstofverbruik en emissies, zorgt deze CSA er bovendien voor dat beide partijen op een maatschappelijk verantwoorde manier kunnen handelen.”

Gertjan Boer, Directeur bij Bolier: "Het Power by the Hour contract geeft ons de mogelijkheid nauwer samen te werken met onze klanten. Dit type overeenkomst ontzorgt onze klanten en resulteert in een verhoogde betrouwbaarheid van hun MaK assets tegen geoptimaliseerde kosten.”

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland