Beurs Maritime Industry verplaatst naar 2022 | Maritiem Nederland
Nieuws
De vijftiende editie van Maritime Industry vond plaats in 2019. Sindsdien is de beurs driemaal uitgesteld.

Beurs Maritime Industry verplaatst naar 2022Redactie | woensdag 3 februari 2021
Maritieme Cluster

De zestiende editie van Maritime Industry die gepland stond op 18, 19 en 20 mei 2021 wordt verplaatst naar 17, 18 en 19 mei 2022. Beursorganisator Easyfairs maakte dit op 3 februari bekend. De meest recente ontwikkelingen zoals de Covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker.

De verplaatsing van Maritime Industry naar 2022 is in samenspraak met exposanten en partners besloten. “Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van Maritime Industry op de huidige datum of een verplaatsing naar 2022. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 2022. In goed overleg is daarom besloten de vakbeurs voor de maritieme sector met een jaar te verplaatsen.”

Enig juiste beslissing

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. "Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat de beurs in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. Maar de verplaatsing naar 2022 is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er volgend jaar een fantastische beurs van te maken. We hadden voor 2020 en 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan die aansluiten op de actualiteiten in de maritieme sector. Daar gaan we uiteraard mee door en we betrekken ook onze nieuwe bovenverdieping (Next Level) bij de beurs."

De volgende editie van Maritime Industry is op 17, 18 en 19 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Deze vakbeurs voor de maritieme sector viert dan haar zestiende editie. Maritime Industry telt jaarlijks ruim 350 exposanten en meer dan 10.000 vakgenoten uit de sector.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Betabanen

Partners Maritiem Nederland