Arjan Bos wordt directievoorzitter LV Groep | Maritiem Nederland
Nieuws
Na 27 jaar bij TVM is Arjan Bos naar eigen zeggen toe aan een 'nieuwe uitdaging'.

Arjan Bos wordt directievoorzitter LV Groepredactie | dinsdag 9 maart 2021
Offshore

Arjan Bos treedt per 1 september in dienst als directievoorzitter van de LV Shipping & Transport Groep, waarvan het hoofdkantoor in Vlaardingen is gevestigd. Hij krijgt tevens de commerciële portefeuille in zijn beheer. Bos is op dit moment ceo van transportverzekeraar TVM. In december kondigde hij al zijn vertrek aan bij TVM.

Met 33 vestigingen wereldwijd is LV Groep een vooraanstaande speler op de internationale markt van logistiek en transport. LV Groep heeft een omzet van circa 200 miljoen euro en ruim 500 fte’s. Het Vlaardingse bedrijf werd in 1921 opgericht onder de naam J. Lensveld & Zonen. Dit jaar viert LV Groep haar honderdjarig bestaan.

Olieplatforms en windparken

LV Groep geldt internationaal als een autoriteit op het gebied van logistiek rondom grootschalige on- en offshore energieprojecten, zoals de bouw van olieplatforms en windparken. Het bedrijf heeft de sterke ambitie om haar omzetniveau de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen, onder meer via brede logistieke dienstverlening en door actief in te spelen op nieuwe kansen op het gebied van ketenintegratie.

Bos zal later dit jaar terugtreden als CEO van TVM Verzekeringen. Tot en met 31 augustus blijft hij in dienst van TVM om onder meer zijn opvolger in te werken.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland