Afsluiters en ventielen bij W&O Supply | Maritiem Nederland
Nieuws

Afsluiters en ventielen bij W&O SupplyRedactie | maandag 24 april 2017
Maritime Industry 2017

Sinds 1 januari is W&O officiële dealer van Pres-Vac ventielen in de Benelux.

Gerton van der Kammen is projectmanager scheepsbouw bij W&O Europe en laat weten dat de keuze voor het dealerschap van Pres-Vac geen moeilijke was: “Pres-Vac is de wereldwijde marktleider in de scheepvaart. Ze hebben een zeer ervaren team dat alle problemen wel een keer heeft meegemaakt en opgelost. Zelf werk ik sinds eind 2000 met hun samen en hebben wij vele projecten succesvol afgerond.”

De ventielen van Pres-Vac beschermen tanks van tankschepen tegen onder- of overdruk, maar dienen ook voor de bescherming tegen interne explosies en open vuur. Vanaf 2018 gaat nieuwe regelgeving voor het transport van explosiegevaarlijke stoffen in. Om geen beperking op de stoffenlijst te krijgen, moeten veel schepen worden omgebouwd; W&O kan daar op Maritime Industry alles over uitleggen.

W&O is wereldwijd een van de grootste afsluiterleveranciers. Sinds tien jaar is W&O ook actief in de binnenvaart, dit voor de reeds varende vloot, alsook voor nieuwbouwprojecten. W&O heeft in Bergen op Zoom een grote voorraad van afsluiters specifiek voor de toepassing op dekleidingssystemen en machinekamersystemen voor in de binnenvaart. Ook is W&O de officiële distributeur van Winel ontluchters.

W&O Supply
Stand 239
www.wosupply.com

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland