19 oktober Manifestatie: Verkiezing ingenieur van het jaar 2007 | Maritiem Nederland
Nieuws

19 oktober Manifestatie: Verkiezing ingenieur van het jaar 2007| maandag 24 september 2007

De genomineerden voor de verkiezing ingenieur van het jaar zijn bekend: ir. Adriaan van Hooijdonk, director design van BMW, ir. Jos Dijkman, internationaal vermaard waterbouwkundige van WL Delft Hydraulics, en – als duo-kanidaten – ir. Ron van het Oever (directeur) en ir. Micha Mulder (chief technology officer) van Micronit Microfluidics in Enschede maken dit jaar kans ingenieur van het jaar te worden.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Ingenieursmanifestatie op 17 oktober in Den Haag.


Het programma wordt geopend door wethouder H. Kool. Naast de prijsuitreiking door burgemeester van Den Haag en juryvoorzitter Wim Deetman staat onder andere een presentatie over de gehouden masterclasses met topstudenten van de TU Delft en de Haagse Hogeschool op het programma. Dit laatste onder het motto: durf jij adviseur van de gemeente Den Haag te zijn?
De manifestatie is een initiatief van de gemeente Den Haag, de vereniging van ingenieurs KiviNiria en de brancheorganisatie Onri.

Met deze manifestatie worden de spotlights gezet op het vak ‘ingenieur’ en wordt bekendgemaakt wie zich ‘Ingenieur van het jaar’ mag noemen.

 

De manifestatie start met een presentatie over de resultaten van de masterclasses die gehouden zijn met top-studenten van de TU Delft en de Haagse Hogeschool. Dit onder het motto: ‘Durf jij adviseur van de gemeente Den Haag te zijn? Technische ideeën voor de uitdagingen van de stad Den Haag.’

Vervolgens zal dr. J.M. van der Eijk, CTO Royal Dutch Shell, als gastspreker optreden.

Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats van de ‘Ingenieur van het jaar’. Een jury bestaande uit Jan Dekker van KIVI NIRIA, Foeke Kolff van ABB LUMMUS en Eckart Wintzen buigt zich de komende weken onder voorzitterschap van burgemeester Deetman over wie deze eer toekomt.

 

De ingenieursmanifestatie is een initiatief van de gemeente Den Haag, de vereniging van ingenieurs KIVI NIRIA, Technisch Weekblad en de brancheorganisatie ONRI. Den Haag is dan ook graag gastheer voor ingenieurs en ingenieursbureaus en biedt de technische branche graag mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

 

Kijk hier voor het volledige PROGRAMMA,

Klik hier om je aan te melden

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Bent u nog niet bekend met Maritiem Nederland? Vraag dan hier uw proefabonnement aan!

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Word ook abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af

Partners Maritiem Nederland