Adverteren | Maritiem Nederland

Adverteren

Maritiem Nederland is het onafhankelijke opinie- en vakblad voor het gehele maritieme cluster in Nederland. Het blad wordt op abonnementsbasis verstuurd naar hoger opgeleiden in alle maritieme sectoren en regionale en landelijke overheden.

Maritiem Nederland verschijnt 10x per jaar
Oplage: 4.200

MNL Media Kit 2021

MNL Media Kit 2021

MNL Media Kit in English

Nieuw: Maritiem Nederland biedt u online de mogelijkheid van Partnercontent en een snippet.

 


Binnen de redactionele formule is er in elk nummer aandacht voor politiek, economische en maatschappelijke maritieme onderwerpen, waarbij met name de samenhang van de verschillende sectoren in de maritieme cluster wordt belicht. Daarnaast veel aandacht voor innovatie, maritieme techniek, ICT en maritieme kennis. Met name de toepassingsmogelijkheden van innovatieve ontwikkelingen krijgen veel aandacht. Tot slot zal de redactie door interviews en fraai beeldmateriaal in elk nummer inzoomen op succesvolle ontwikkelingen en het maritieme gevoel binnen de bedrijfstak.

BETABANEN.nl
Alle vacatures in Maritiem Nederland en Waterkracht worden kosteloos doorgeplaatst op BETABANEN.nl. BETABANEN.nl is de vacaturesite voor bèta's en technici in de techniek, chemie, life sciences en maritieme sector.
Lees meer over BETABANEN.nl

Advertentie-exploitatie
Archer Media bv
Marco Blijswijk, accountmanager
Postbus 19949
2500 CX Den Haag
T: 088 - 226 66 67 
E: marco.blijswijk@niantec.eu
W:
www.niantec.eu

Aanleveradres materiaal
Archer Media bv
Afdeling Traffic
traffic@archermedia.nl

Maritiem Nederland verschijnt 10x per jaar
Oplage: 4.200

Partners Maritiem Nederland