Zusterschepen dokken tegelijk bij Damen Shiprepair Amsterdam

Branche: Toeleveranciers | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

De seismische research vessels Oceanic Sirius en Oceanic Vega lagen tien dgen in het dok van Damen Shiprepair Amsterdam voor een grote onderhoudsbeurt.

Acht van de tien dagen lagen de 106 meter lange zusterschepen samen in het 250 dok, om maximaal te profiteren van het beschikbare equipment. Naast een aantal kleinere reparaties werden beide rompen schoongemaakt en opnieuw geschilderd. 

Eigenaar CGG Eidesvik Ship Management AS van beide schepen is al vele jaren een tevreden klant van de reparatiewerf. Ook dit jaar waren er weer lovende woorden over de wederzijdse samenwerking en de snelle respons op speciale reparatieverzoeken inzake de seismische apparatuur aan boord. 

"Bij het rijden op een tandem stuurt de een en trapt de ander de pedalen rond. Alleen door uitstekend teamwerk kom je snel en veilig over de finish", aldus Tjeerd Schulting, directeur van Damen Shiprepair Amsterdam.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina

Probeer TW

Geïnteresseerd in techniek? Kies dan voor Technisch Weekblad (TW)

TW biedt technici het laatste nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van techniek en innovatie. TW lees je in print en altijd en overal online op je pc, tablet of smartphone. Voor studenten en starters onder de 35 jaar met een technische opleiding, is TW helemaal gratis! 

Naar de website van TW voor het laatste nieuws

Meer informatie over een abonnement

Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 5-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland