Wereldhavendagen trekken 345.000 bezoekers

Auteur: redactie | Publicatiedatum:

De organisatie van de Wereldhavendagen kijkt terug op een succesvolle 42e editie. Nadat de zaterdag werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow, was de zondag de drukstbezochte dag. In totaal genoten zo'n 345.000 mensen van de vele activiteiten op de kade, de demonstraties op het water en de excursies.

Na het wisselvallige weer aan de start van het weekend vond op een zonnige laatste dag het publiek massaal de weg naar het evenementengebied op de kades rond de Erasmusbrug. Directeur Sabine Bruijnincx kijkt tevreden terug. “De doorgevoerde vernieuwingen in het programma hebben goed uitgepakt. Het Career Event ‘Match’ voor jongeren op vrijdag en de zakelijke arrangementen werden goed bezocht en gewaardeerd. Ook merken we dat bezoekers tevreden zijn over de nieuwe opstaplocaties voor excursies en de mogelijkheid om met eigen vervoer te reizen."

Grootste maritieme evenement

De Wereldhavendagen in Rotterdam zijn het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Het thema van de 42e editie was ‘MariTeam’, waarmee de organisatie de schijnwerper zette op het fantastische staaltje teamwork van alle mensen die dagelijks keihard werken aan het succes van Rotterdam als maritieme hoofdstad en zijn haven.

Bezoekers konden via tal van activiteiten op de kade, demonstraties op het water en excursies kennismaken met alle teamspelers die de Rotterdamse haven rijk is. Daarnaast was er een uitgebreid cultureel programma in de Rotterdamse binnenstad.

Op zaterdagavond was er een spectaculaire vuurwerkshow (foto: Anne Reitsma/WHD)

‹ VorigeVolgende ›

Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 6-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland