Van Oord treedt toe tot adviesraad Marin

Branche: Maritieme Cluster | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Maritieme aannemer Van Oord is lid geworden van de Marin Stakeholders Association (MSA) en is toegetreden tot de adviesraad van de Wageningse kennisorganisatie. In het bijzijn van Rob Verkerk, voorzitter Raad van Toezicht Marin, tekenden Paul Verheul, COO Van Oord, en Marin-directeur Bas Buchner de verbintenis.

De MSA is een bijzondere samenwerking tussen Marin en de maritieme sector, waarbij de deelnemers zich voor langere tijd aan de kennisinstelling verbinden. Daarnaast is Paul Verheul toegetreden tot de Marin Raad van Toezicht als vertegenwoordiger van de bedrijven in de MSA.

Bas Buchner: “We zijn erg blij dat Van Oord op deze manier de band met MARIN verder wil versterken. Vrijwel alle innovatieve schepen van Van Oord zijn bij Marin onderzocht en getest. Het is goed om deze lange samenwerking nu te verankeren met een MSA-lidmaatschap. De 15 maritieme bedrijven vormen met elkaar een garantiefonds en zijn actief betrokken bij onze Adviesraad die richting geeft aan het onderzoek bij Marin, zodat dit optimaal is afgestemd op de behoeften van de maritieme sector. Het lidmaatschap van Van Oord versterkt de MSA en Adviesraad met kennis en vragen rond baggeren en offshore installatie.”

“Als onafhankelijke kennispartner draagt Marin bij aan het schoner en slimmer maken van de maritieme industrie. Dit vinden wij belangrijk", zegt Verheul. "Als Van Oord werken wij aan nieuwe innovaties binnen onze vloot en onze offshore operaties. Deze verbintenis stimuleert kennisuitwisseling en draagt bij aan een duurzame industrie."

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 6-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland