Meer verbindingen en aansluitingen in zeevrachtplatform Sea Explorer

Branche: Havens | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Met de toevoeging van directe verbindingen en overslagmogelijkheden is het zeevrachtplatform Sea Explorer van Kuehne & Nagel verder uitgebreid.

Dankzij een geavanceerd route-algoritme biedt Sea Explorer nu aansluitingen tussen meer dan 1200 havens over de hele wereld. Meer dan 63.000 havencombinaties zijn met elkaar verbonden door 750 directe wekelijkse lijndiensten of via een veelvoud aan overslagopties.

"Dankzij de vergelijking van realistische doorlooptijden voor directe verbindingen en een intuïtieve navigatie geeft Sea Explorer klanten nieuwe mogelijkheden voor hun dagelijkse operaties. Het is voor het eerst dat een platform volledige openheid geeft over CO2 uitstoot die verder gaat dan de individuele vervoerder. In het licht van de komende IMO 2020 regelgeving biedt dit vervoerders de mogelijkheid om bij te dragen aan een groene economie en duurzaam wereldwijd transport over zee", zegt Otto Schacht, die binnen de raad van bestuur verantwoordelijk is voor Zeevracht.

Op het platform kunnen gebruikers vervoersopties vinden, vergelijken en visualiseren voor verschillende vervoerders. Informatie over lijndiensten wordt gevalideerd door meer dan 200 miljoen datasets per dag vanuit meerdere bronnen, zoals AIS (Automated Identification System) en de operationele systemen van de Zwitserse logistieke dienstverlener.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 6-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland