RanaWorks haalt eerste opdracht binnen

Branche: Offshore, Toeleveranciers | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

RanaWorks, de joint venture van Rana Diving uit Italië en Workships Contractors uit Rotterdam, heeft een eerste opdracht binnengehaald voor de bovenwater ondersteuning bij de installatie van een offshore windpark aan de Duitse kust.

RanaWorks is een offshore-bedrijf dat zich richt op de inspectie, reparatie en onderhoud aan offshore windparken in de Noordzee. In deze opdracht gaat het om een combinatie van reparaties, installatie van een veiligheidsuitrusting en renovatie van het schilderwerk aan het Duitse windpark. Het werk zal op hoogte worden uitgevoerd met behulp van rope accesss technieken.

Het bedrijf heeft de ambitie om grotere onderhoudsschepen permanent in de Noordzee te stationeren om snel, flexibel en efficiënt onder- en bovenwater diensten te leveren op windmolenparken en boorplatforms.

RanaWorks is actief in alle stadia van de levensduur van offshore-activa. Van voorbereidende onderzoeken en installatieondersteuning tot inspectie, reparatie en onderhoud, verlenging van de levensduur tot ontmanteling van platforms en fundaties.

‹ VorigeVolgende ›

Deel deze pagina

Probeer TW

Geïnteresseerd in techniek? Kies dan voor Technisch Weekblad (TW)

TW biedt technici het laatste nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van techniek en innovatie. TW lees je in print en altijd en overal online op je pc, tablet of smartphone. Voor studenten en starters onder de 35 jaar met een technische opleiding, is TW helemaal gratis! 

Naar de website van TW voor het laatste nieuws

Meer informatie over een abonnement

Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 4-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland