Pon krijgt RH Marine volledig in handen

Branche: Offshore, Toeleveranciers | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Pon Holdings heeft RH Marine overgenomen. De voormalige maritieme divisie van de failliete technische dienstverlener Imtech is een belangrijke speler op het gebied van elektrische en automatiseringssystemen in de scheepvaart.

De dienstverlening van RH Marine is complementair aan die van Pon-dochter Bakker Sliedrecht, dat zich vooral richt op bagger- en offshoreactiviteiten. Zowel RH Marine als Bakker Sliedrecht blijven zelfstandig opereren binnen het Pon-concern. "Door gerichte samenwerking kunnen beide bedrijven de wereldwijde maritieme industrie nog beter bedienen", aldus Pon Holdings.

Samen met Parcom Capital heeft Pon sinds 2015 een belang in RH Marine Group, de voormalige maritieme divisie van Imtech die dat jaar werd verzelfstandigd. Behalve uit RH Marine bestaat de groep uit Radio Holland, een leverancier van communicatie- en navigatiesystemen. Het minderheidsbelang van Parcom in RH Marine is nu volledig in handen van Pon.

RH Marine telt 300 medewerkers en heeft vestigingen in vier landen. RH Marine is gecertificeerd door Lloyds Register Quality Assurance en voldoet aan ISO 9001, OHSAS 18001 en ISO14001.

‹ VorigeVolgende ›

Deel deze pagina

Probeer TW

Geïnteresseerd in techniek? Kies dan voor Technisch Weekblad (TW)

TW biedt technici het laatste nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van techniek en innovatie. TW lees je in print en altijd en overal online op je pc, tablet of smartphone. Voor studenten en starters onder de 35 jaar met een technische opleiding, is TW helemaal gratis! 

Naar de website van TW voor het laatste nieuws

Meer informatie over een abonnement

Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MN 05-2018

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland