Nieuw logo KVNR getuigt van trots en dynamiek

Branche: Zeevaart | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Tijdens de algemene ledenvergadering in Lelystad heeft de KVNR haar nieuwe logo onthuld. Het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijl getuigen van een trotse en dynamische sector die klaar is voor de toekomst.

“Na een moeizaam economisch decennium voor de Nederlandse zeescheepvaart zijn er eindelijk positieve signalen waarneembaar. Wij hopen en zetten ons in voor continuering van deze lijn in een stabiel herstel voor de sector. Immers, de reders staan, verenigd in de KVNR, voor een trotse en dynamische sector, van groot belang voor de samenleving én BV Nederland. De nieuwe huisstijl versterkt deze kenmerken en onze inhoudelijke boodschap over de Nederlandse zeevaart”, zegt Annet Koster, die sinds maart als directeur aan het roer staat van de KVNR.

Symbool voor zeescheepvaart

Drie geabstraheerde boegvormen staan symbool voor de Nederlandse zeescheepvaart. De opbouw van het schip vormt een gestileerde versie van de Nederlandse kroon waarmee het Koninklijk predicaat van de organisatie wordt onderstreept. De gebolde horizon visualiseert het mondiale karakter van de sector en de overkoepelende boog boven de schepen accentueert de rol van de KVNR: de behartiging van de belangen van Nederlandse reders om wereldwijd onbelemmerd te kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 5-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland