Joint Venture BigRoll Shipping wordt opgebroken

Branche: Scheepsbouw, Zeevaart | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

De joint venture BigRoll Shipping houdt per 1 januari 2018 op te bestaan. Per dezelfde datum voegt multipurpose reder BigLift twee nieuwe identieke transportschepen toe aan zijn vloot, de BigLift Barentsz en de BigLift Baffin.

Met de toevoeging van de twee Module Carriers kan BigLift een breder palet
van diensten aanbieden. Dankzij de uitbreiding van de vloot kan BigLift voor haar klanten grotere en zwaardere ladingen vervoern, zowel in grote projecten als in enkele verschepingen.

Met de hoogste notatie Finse ijsklasse (1A), redundante aandrijf- en stuurmechanismen en het vlakke dek van 125 x 42 meter zijn de MC-Klasse schepen in staat om grote modules, kranen en andere volumineuze ladingen te vervoeren. De schepen hebben al een aantal reizen achter de rug waarin zij hebben bewezen te varen met een lage consumptie, op constante snelheden en met beperkte scheepsbewegingen.

Het opbreken van de joint-venture BigRoll Shipping per 1 januari 2018 heeft geen gevolgen voor lopende contracten en tenders. Deze worden uitgevoerd door BigRoll Shipping  in samenwerking met RollDock Shipping.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina

Probeer TW

Geïnteresseerd in techniek? Kies dan voor Technisch Weekblad (TW)

TW biedt technici het laatste nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van techniek en innovatie. TW lees je in print en altijd en overal online op je pc, tablet of smartphone. Voor studenten en starters onder de 35 jaar met een technische opleiding, is TW helemaal gratis! 

Naar de website van TW voor het laatste nieuws

Meer informatie over een abonnement

Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MN 06-2018

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland