IHC lanceert maritiem e-commerce platform

Branche: Maritieme Cluster | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Royal IHC heeft ShipSupport gelanceerd, een open en transparant e-commerce platform voor bedrijven in de maritieme industrie.

“Onderdelen bestellen zou een simpel en efficiënt proces moeten zijn dat je altijd en overal moet kunnen doen wanneer het jou uitkomt,” zegt Maaike de Rover, oprichter en drijvende kracht achter de corporate startup.

“Onze klanten zijn vertrouwd met online shoppen bij Amazon of Bol.com. Dat is precies het idee achter ShipSupport.com. Inloggen om prijzen te kunnen zien of tijd verspillen aan een offerte opvragen is niet meer van deze tijd. Onze klanten kunnen zich zo richten op hun echte werk, goed werkend equipment en schepen zijn daarbij vanzelfsprekend", aldus De Rover.

Nieuw voor maritieme sector

“De oplossingen van IHC komen altijd vanuit een gezamenlijk iteratief proces met onze klanten. We luisteren naar hun uitdagingen en behoeftes en bieden passende oplossingen. Als wij een product op zo’n manier kunnen onderhouden dat het over de gehele levenscyclus van een schip of het stuk equipment meegaat, dan is de klant zeer tevreden", zegt ceo Dave Vander Heyde in een toelichting. "Een open en transparant e-commerce platform is iets nieuws in onze sector en ik ben ervan overtuigd dat het tijd is dat onze sector deze vooruitgang omarmt.”

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 4-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland