Holland America Line sponsort NK schaatsen

Branche: Cruise | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Cruiserederij Holland America Line sponsort de komende twee evenementen van het NK schaatsen. De van oorsprong Nederlandse cruiserederij verbindt zich graag aan deze Hollandse wintersport.

“Dit sponsorship is een goede aanvulling op onze recent gelanceerde campagne ‘Waarom Niet Nu’ met als doel cruisen onder een breder Nederlands publiek bekend te maken”, zegt Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing Continental Europe bij Holland America Line.

Tijdens het NK Afstanden (28-30 december 2018) en het NK Allround & Sprint (26-27 januari 2019) is Holland America Line op tv op de boarding zichtbaar. Daarnaast is de rederij online zichtbaar op Schaatsen.nl, het platform van de KNSB voor schaatsfans, topsporters en recreanten.

Erwtensoep en spekpannenkoek

Dat Holland America Line trots is op haar Nederlandse roots blijkt eveneens uit de aanwezigheid van het Grand Dutch Cafe aan boord van de 'Koningsdam' en het allernieuwste schip 'Nieuw Statendam'. Hier genieten gasten van erwtensoep, broodjes haring en spekpannenkoeken. Ook wordt er Nederlandse koffie geserveerd, komt er Nederlands bier uit de tap en kunnen de gasten een jenever of Oranjebitter bestellen.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 4-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland