Historische Maassluise vloot te zien op Wereldhavendagen

Auteur: redactie | Publicatiedatum:

De historische Maassluise vloot is te bewonderen tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. Meevaren met de stoomzeesleper 'Furie' uit 1916 en met de machtige zeesleper 'Elbe' uit 1959 is mogelijk op 7 en 8 september. Tickets zijn te boeken via de website van het maritieme evenement.

De historische Maassluise vloot bestaat uit stoomzeesleper Furie, bergingsvaartuig Bruinvisch, zeesleper Elbe, havensleper Maassluis, bergingsvaartuig Tonijn, de Rigel van het Zeekadetkorps Maassluis, Europortsleper Steenbank en beurtvaarder Jansje in de Rijnhaven. Op de Wilhelminapier, voor Hotel New York, staat een pagode tent waar Ervaar Maassluis aanwezig met informatie over recreëren, wonen, verblijven en winkelen in de stad.

Op donderdag 5 september kunnen bezoekers ook meevaren met de Elbe of de Furie vanaf Maassluis naar de Wereldhavendagen. Zaterdag 7 september varen beide historische schepen ook in de richting van Rotterdam. Op zondag reizen ze terug naar de thuishaven. Deze kaarten zijn alleen online te bestellen via www.ervaarmaassluis.nl/wereldhavendagenInformatie over de tijden en prijzen hiervoor is ook te vinden op www.sleepboothaven.nl.

Bergingsvaartuig Bruinvisch en havensleper Maassluis (foto: Sleepboothaven Maassluis)

‹ VorigeVolgende ›

Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 6-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland