Heila breidt haar service uit in Australië

Branche: Toeleveranciers | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Heila Cranes uit Waalwijk  is een service-partnerovereenkomst aangegaan met IKAD Engineering Australië om de service voor klanten in die regio uit te breiden. 

Henk Gennissen, General Commercial Manager Heila Waalwijk: “Als leverancier van marine en offshore kranen streven wij naar het bieden van een optimale service aan onze klanten. In landen waar wij Heila kranen leveren, zoeken wij altijd naar goede partners om mee samen te werken. In Australië versterken wij met IKAD Engineering ons netwerk van servicepartners. IKAD is verantwoordelijk voor het uitvoeren van revisies en reparaties en het leveren van spare parts en service aan Heila marine en offshore kranen.”

IKAD Engineering heeft uitgebreide ervaring en kennis en richt zich op een breed scala van industriële sectoren, waaronder defensie, de commerciële maritieme sector, de mijnbouw, de olie- en gassector en op het gebied van watertechnologie. Het is een gerenommeerd bedrijf met servicelocaties in heel Australië en met meer dan honderd werknemers in dienst.

IKAD Managing Director Ivan Donjerkovich is enthousiast over de samenwerking met Heila. "IKAD is al vele jaren actief in de maritieme sector en voor de Australische Marine. Bovendien profileren wij ons steeds meer in de olie- en gasindustrie met het ontwerpen en produceren van nieuwe producten en ons bedrijf IKAD Subsea. Heila Cranes past ook goed in deze branche."

Ben Faulkner, Commercial Manager IKAD Engineering tekent de overeenkomst met Heila Cranes.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina

Probeer TW

Geïnteresseerd in techniek? Kies dan voor Technisch Weekblad (TW)

TW biedt technici het laatste nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van techniek en innovatie. TW lees je in print en altijd en overal online op je pc, tablet of smartphone. Voor studenten en starters onder de 35 jaar met een technische opleiding, is TW helemaal gratis! 

Naar de website van TW voor het laatste nieuws

Meer informatie over een abonnement

Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MN 10-2018

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland