Havenbedrijf geeft kaartjes weg voor jubileumconcert RPhO

Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) bestaat dit jaar 100 jaar. Havenbedrijf Rotterdam, sinds jaar en dag sponsor van het orkest, geeft een aantal kaarten weg voor het jubileumconcert op 9 juni in De Doelen in Rotterdam.

De gratis kaarten zijn bedoeld voor inwoners van Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor twee kaarten op pers@portofrotterdam.com. Na Pinksteren vernemen de winnaars hoe ze de kaartjes kunnen bemachtigen.  

“Onze actie ligt in het verlengde van de jubileumactie ‘Wijk in de Zaal’. Hierdoor kunnen het hele jaar Rotterdammers steeds uit een andere wijk gratis naar een concert. Het jubileumconcert wordt een memorabel optreden. We vinden het geweldig dat – mede dankzij het Havenbedrijf – Rotterdammers dat op een megascherm live kunnen volgen op het Schouwburgplein. Maar in de zaal is het natuurlijk ook echt feest”,  zegt Corinne van Iersel van het Havenbedrijf. 

De sponsorovereenkomst met het RPhO past in het beleid van het Havenbedrijf om sponsoring primair in te zetten om de band tussen stad en haven te verstevigen en om de stad aantrekkelijk te houden als vestigingsplaats. Naast evenementen als de Wereldhavendagen, North Sea Jazzfestival en CHIO sponsort het Havenbedrijf ook belangrijke Rotterdamse iconen en instellingen als Feyenoord, De Doelen en museum Boymans van Beuningen.

‹ VorigeVolgende ›

Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MN 10-2018

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland