EIC reikt Open Poort prijzen 2018 uit

Branche: Havens | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

EIC Mainport Rotterdam (EIC) in Rozenburg heeft de winnaars van de Open Poort prijzen 2018 bekend gemaakt. Het gaat om bedrijven die excursies verzorgen in de Rotterdamse haven voor leerlingen en studenten.

EIC bekroont havenbedrijven die het afgelopen jaar het meest zijn opgevallen door hun gastvrijheid, de inhoud van hun bedrijfsexcursies en de bijdrage aan het EIC-haven programma. De prijzen werden uitgereikt in verschillende sectoren. 

In de sector Op- en overslag en distributie ging de prijs naar Neele-Vat Logistics. Team Terminal won de prijs in de sector Olie en chemie, Damen Shiprepair Rotterdam in de sector Dienstverlenende en overige bedrijven, terwijl Overbeek Transport de Aanmoedigingsprijs ontving.

In totaal is er een groep van circa zestig bedrijven die bedrijfsexcursies aanbieden  georganiseerd door EIC. De haven is van strategisch belang voor de Nederlandse economie, maar biedt jonge mensen bovenal goede loopbaanperspectieven. Tijdens een bedrijfsexcursie krijgen jongeren inzicht in de praktijk van de verschillende werkzaamheden, beroepen en mogelijkheden om er te werken. Zo ontdekken jongeren de dynamiek van de Rotterdamse haven en worden ze ondersteund bij hun opleidings- en beroepskeuze.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 2-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland