DEME bundelt offshore activiteiten in aparte divisie

Branche: Offshore | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Volgens een bericht op de Belgische transportnieuwswebsite Flows brengt maritieme aannemer DEME de activiteiten van GeoSea, Tideway, A2Sea en EverSea samen in DEME Offshore. 

De betrokken activiteiten zijn volgens DEME de afgelopen tien jaar sterk gegroeid in een snel veranderende offshore energiemarkt. Door ze samen te voegen zet DEME een nieuwe stap in zijn ambitie om de olie-, gas- en hernieuwbare energieklanten het meest complete aanbod aan oplossingen en diensten te bieden.

De activiteiten op het vlak van hernieuwbare energie hebben betrekking op transport en installatie van funderingen en turbines, kabelinstallaties en operationele en onderhoudsactiviteiten, tot volledige EPCI-contracten (engineering, procurement, construction & installation). Bart De Poorter gaat als general manager leiding geven aan deze activiteiten binnen DEME Offshore.

Voor de olie- en gasindustrie levert DEME diensten zoals de aanleg van aanlanden en offshore civiele werken, zware hijswerken, steenstortingen enzovoort. Luc Bols is general manager voor deze activiteiten.

Managing director van DEME Offshore is Hugo Bouvy. Luc Vandenbulcke, ceo van DEME, verwacht dat het bedrijf met deze krachtenbundeling – in combinatie met de ultramoderne vloot – een unieke positie verwerft om klanten te ondersteunen bij hun ambities in de verschillende offshoreactiviteiten.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 4-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland