Damen Shipyards Gorinchem veilt overtollig materiaal

Branche: Toeleveranciers | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Altijd al een aluminium helikopterdek in de achtertuin willen hebben? Damen Shipyards Gorinchem doet een z.g.a.n. exemplaar in de verkoop. Behalve het helikopterdek worden tandwielreductiekasten, een scheepsblusmonitor, stalen brandwerende deuren, marifoons, heaters en andere spare parts ter veiling aangeboden. 

De online veiling bij Troostwijk Veilingen is op 21 november van start gegaan en sluit op 12 december. Alle kavels kunnen op afspraak in Gorinchem bezichtigd worden op 11 december tussen 10 en 12 uur. Op de website van het veilinghuis is het volledige aanbod te vinden. 

Voor het helikopterdek wordt zeker belangstelling uit de maritieme sector verwacht (er is al een bod uitgebracht van 10.000 euro). Bovendien is er een groot aanbod van spare parts en ander materieel dat volgens Troostwijk met name scheepswerven en handelaren in scheeps-equipment zal interesseren.

Circulaire economie

"Troostwijk Veilingen draagt al meer dan negentig jaar bij aan een circulaire economie", zegt veilingmeester Frank Adam. "Dit houdt in dat wij graag meewerken aan het bieden van een tweede leven aan producten en materieel dat nog in prima staat verkeert en bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland nog langdurig van dienst kan zijn. Damen werkt als internationaal marktleider uitsluitend met hoogwaardige producten. Het online veilen van hun overtollig materiaal past daarom prima binnen onze visie."

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina

Probeer TW

Geïnteresseerd in techniek? Kies dan voor Technisch Weekblad (TW)

TW biedt technici het laatste nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van techniek en innovatie. TW lees je in print en altijd en overal online op je pc, tablet of smartphone. Voor studenten en starters onder de 35 jaar met een technische opleiding, is TW helemaal gratis! 

Naar de website van TW voor het laatste nieuws

Meer informatie over een abonnement

Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 2-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland