C-Job Naval Architects breidt uit in Oekraïne

Branche: Scheepsbouw | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Scheepsontwerp- en engineeringbedrijf C-Job Naval Architects opent een kantoor in Nikolayev in de Oekraïne. C-Job Nikolayev zal vooral klanten in Oost-Europa en het Zwarte Zeegebied gaan bedienen.

Met ruim 500.000 inwoners is Nikolayev de negende stad in de Oekraïne. Met vele scheepswerven en de Admiral Makarov National University of Shipbuilding geldt de stad als het centrum voor de scheepsbouw in het land.

In de afgelopen vijf jaar heeft C-Job een sterke relatie opgebouwd met Andrey Zherebetsky (Managing Director van C-Job Nikolayev) en zijn team van maritieme engineers en architecten in de Oekraïne. Dat heeft geresulteerd in een track record met samenwerking in meerdere projecten. “We zullen meer technische capaciteit naar de C-Job tafel brengen”, zegt Zherebetsky. “Daartoe hebben we een gemotiveerd team van twintig fulltime engineers verzameld.” In Nederland heeft C-Job 75 medewerkers in dienst en kantoren in Hoofddorp, Joure en Rotterdam.

Kostenbesparing

Een belangrijke reden om in zee te gaan met het bedrijf in Nikolayev is de substantiële kostenbesparing waar de klanten van C-Job van gaan profiteren. "We combineren de Europese standaarden voor scheepsbouw met engineering tegen Oekraïense kosten", zegt Zherebetsky, die er aan toevoegt dat zijn team en hij ook over de juiste skills en state of the art software beschikken.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina

Probeer TW

Geïnteresseerd in techniek? Kies dan voor Technisch Weekblad (TW)

TW biedt technici het laatste nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van techniek en innovatie. TW lees je in print en altijd en overal online op je pc, tablet of smartphone. Voor studenten en starters onder de 35 jaar met een technische opleiding, is TW helemaal gratis! 

Naar de website van TW voor het laatste nieuws

Meer informatie over een abonnement

Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MN 09-2018

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland