Bolier krijgt opdracht onderhoud aan valpijpschip Bravenes | Maritiem Nederland
Nieuws
Werknemers van Bolier en Van Oord bij de ondertekening van het servicecontract voor de Bravenes (foto: Bolier)

Bolier krijgt opdracht onderhoud aan valpijpschip Bravenes

redactie | vrijdag 30 maart 2018
Offshore, Toeleveranciers, Baggeren

Van Oord en Bolier hebben een eerste 'Power by the Hour' servicecontract getekend voor alle MaK medium-speed-diesel motoren aan boord van het nieuwe valpijpschip Bravenes van de maritieme dienstverlener. 

De nieuwe maatwerkovereenkomst maakt het voor beide bedrijven mogelijk om te focussen op hun kernwerkzaamheden. Door het on-site onderhoud effectiever te plannen, wordt de ongeplande downtime minimaliseert. Daarnaast zal Van Oord profiteren van MaK’s laatste technologische ontwikkelingen waaronder updates voor prestatieverbeteringen.

Jaap de Jong, Staff Director Ship Management Department bij Van Oord: “Door het afsluiten van het service contract kunnen we de inzetbaarheid van onze assets beter voorspellen. Tegelijkertijd kunnen we hierdoor focussen op datgene waar we goed in zijn. Door het streven naar optimale motorprestaties en de minimalisatie van het brandstofverbruik en emissies, zorgt deze CSA er bovendien voor dat beide partijen op een maatschappelijk verantwoorde manier kunnen handelen.”

Gertjan Boer, Directeur bij Bolier: "Het Power by the Hour contract geeft ons de mogelijkheid nauwer samen te werken met onze klanten. Dit type overeenkomst ontzorgt onze klanten en resulteert in een verhoogde betrouwbaarheid van hun MaK assets tegen geoptimaliseerde kosten.”

Partners Maritiem Nederland